Interieur Advies Op Maat!

Bij het inrichten van een woning gaat u niet over één nacht ijs. En terecht! Het samenstellen van een interieur dat honderd procent aan uw smaak voldoet, is niet in een dag gebeurd, daar is tijd voor nodig. Die tijd nemen wij samen met u.
 
Bij ons de standaard: 
 
In alle rust kunt u rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en alvast genieten van een lekkere kop koffie! Wilt u graag de gekozen meubels in uw woonkamer zien?  Wij beschikken over tekenprogramma's waar wij uw woonwensen in 3D kunnen uitwerken.
 
Geen tijd om langs te komen? Per mail is het mogelijk om een advies op te vragen, wél hebben wij de tekening met maten van uw woning nodig.
 
Liever compleet interieuradvies? Ga voor persoonlijk en compleet interieuradvies naar www.vanlosserinterieur.nl. Hier kom je terecht op de website van Joyce. Joyce is bij ons werkzaam vanaf dat we geopend zijn en is er nu een adviesbureau naast begonnen. Zij kan voor iedere ruimte in uw woning een ontwerp maken. Gaat u verhuizen of verbouwen en weet u niet waar te beginnen? Neem contact op met info@vanlosserinterieur.nl en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur!
 
 

Creëer uw eigen tafel met onze tafelconfigurator!

Stel in 8 eenvoudige stappen uw ideale tafel samen.
Kies uw eigen afmeting, bladvorm, onderstel, afwerking en alles in uw favoriete kleur.

GSM Wonen
Enterstraat 200 Rijssen - 0548 517306

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:30 tot 17:30
Donderdagavond KOOPAVOND tot 21:00
Zaterdags geopend van: 09:30 tot 17:00

Ook op afspraak, klik hier!